Planuojama pradžia:
Pavadinimas: MAISTO GAMINIMAS
Laikas: Jums patogiu metu
Miestas: visur, kur yra internetas
Paskaitų skaičius: 8
Kurso trukmė: 8 ak. val.
Intensyvumas: priklauso nuo Jūsų
Pažymėjimas: išduodamas
Mokymus galima pradėti kasdien. Prisijungimus prie nuotolinės mokymosi platformos atsiųsime gavę apmokėjimą ir iš karto galėsite pradėti mokytis.
Kaip teisingai ir tinkamai gaminti maistą? Kokie produktai gali sukelti alergiją man ir gali kenkti mano aplinkai? Kaip Europa yra pasiruošusi gerinti maisto produktų sudėtį? Į šiuos ir į daugelį kitų klausimų bus bandoma atsakyti šiame kurse.
Šio kurso temos tinka tiek namų šeimininkėms, tiek maisto pramonėje dirbantiems žmonėms, norintiems pagilinti savo žinias maisto kokybės srityje.
Kurso metu nagrinėjamos temos:
- Visaverčio maisto ruoša
- Tausojanti maisto gamyba
- Maisto pramonės įranga ir jos panaudojimas
- Konvekcinių krosnių naudojimas
- Ekologiškų maisto produktų gamyba
- Etninė virtuvė
- Maisto sudėties gerinimas
- Alergenai
Kurso metu yra atliekami testai žinioms įtvirtinti.
Mokymosi programa yra sudaryta taip, kad įgyjamų teorinių žinių pagrindu būtų vystomi Jūsų praktiniai gebėjimai: nagrinėjami praktiniai pavyzdžiai, atliekamos įdomios užduotys.
Kursą kuruoja ir į Jūsų klausimus atsako praktinę patirtį subalansuotos mitybos srityje turinti lektorė.
Kursų pradžios data, užsiėmimų laikas ir intensyvumas priklauso nuo Jūsų galimybių ir poreikių.
PASTABA: nuotolinius mokymus turite užbaigti per 12 mėn. nuo prisijungimo prie nuotolinio mokymosi platformos duomenų gavimo.